TERMENI SI CONDITII GENERALE

Prin vizitarea paginii web www.stira.eu declarati ca ati citit, inteles si acceptat urmatoarele:

 1. Administrarea paginii web se face de catre STIRA Electronic SRL
 2. Reproducerea partiala sau totala a informatiilor publicate, utilizarea acestora in alte scopuri sau legaturile catre pagina www.stira.eu sunt complet interzise fara acordul notarial scris al STIRA Electronic SRL.
 3. Informatiile referitoare la preturi sunt publice si pot fi folosite numai in scopul achizitiei produselor.
 4. Preturile afisate au caracter informativ.
 5. Preturile de referinta sunt afisat in moneda in care producatorul a ales sa promoveze produsele.
 6. Preturile finale sunt calcutate in moneda tarii si includ TVA atunci cand este cazul
 7. Cursul de schimb utilizat este cursul Bancii Nationale a Romaniei. Modificarea cursului de schimb pe pagina web a BNR atrage dupa sine modificarea automata a preturilor de facturare
 8. Toate comenzile sunt onorate la pretul din momentul platii acestora.
 9. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile de vanzare in functie de criteriile proprii, fara explicatii, inainte de achitarea produselor comandate.
 10. Preturile de vanzare finale sunt prezentate numai inainte de selectarea metodei de plata. Dupa ce ati selectat metoda de plata, pretul va ramane neschimbat pana la data achitarii comenzii.
 11. Toate discounturile se aplica automat inainte de efectuarea platii.
 12. Preturile produselor si serviciilor sunt calculate automat in functie de cantitatea din fiecare produs pe care il comandati.
 13. Livrarea produselor se face numai dupa achitarea integrala a comenzii.
 14. Returnarea produselor comandate se poate face numai in conditiile in care producatorul accepta returnarea.
 15. Niciun produs livrat nu poate fi returnat daca a fost deja instalat pe orice calculator.
 16. Toate produsele se livreaza in forma in care decide producatorul.
 17. Pentru toate produsele livrate veti primi instructiunile de instalare oferite de producator in limba engleza. Pentru orice alte cerinte referitoare la traducerea instructiunilor va puteti adresa producatorului.
 18. Instalarea produselor comandate se face de catre cumparator. In cazul in care este necesara interventia noastra, costul serviciului de instalare este de 10% din pretul de referinta al produsului, dar nu mai putin de 10 EURO+TVA
 19. Utilizatorul final poate beneficia de suport tehnic online pentru probleme legate de functionarea si utilizarea produselor comandate de la STIRA Electronic SRL. Costul pentru suportul tehnic acordat online este de 30 EURO+TVA/ora, fiecare ora inceputa tarifandu-se integral.
 20. Interventiile facute in regim de urgenta inseamna un cost supliemantare de 50 EURO+TVA/ora fata de costul normal al interventiei. Interventiile de urgenta se pot solicita la orice ora din zi sau din noapte, sapte zile din sapte, la numarul 0732868052.
 21. Toate interventiile online se produc dupa achitarea cu primei ore de prestatie servicii.
 22. Interventiile online se fac in ordinea sosirii cererilor si sunt tratate individual pentru fiecare utilizator final.
 23. Dupa terminarea interventiei utilizatorul primeste factura finala pentru costul integral al orelor de interventie.
 24. Pe intreaga durata a interventiei utilizatorul final are obligatia de a fi in permanenta legatura telefonica cu reprezentantul STIRA Electronic SRL. Intreruperea legaturii telefonice inseamna intreruperea procesului de suport acordat.
UNITED STATES